Serveis

 

El Celler

Les instal·lacions del celler, compostes per dues naus rectangulars, alternen maó i pedra i estan declarades d’Interès Artístic i Arquitectònic de la zona. A banda de la seva bellesa estilística, compten amb una capacitat per a 18.000 hectolitres de vi. Premses neumàtiques i una línia d’embotellat.

Oficines

Les oficines són l’espai d’atenció al soci. Estan obertes de 8 a 15h de dilluns a divendres i les tardes de dilluns i dimecres de 15h a 19h.

Agrícola de Llorenç...
Agrícola de Llorenç...
Agrícola de Llorenç...
Agrícola de Llorenç...

L’Agrobotiga

L’Agrícola de Llorenç del Penedès disposa d’una agrobotiga coneguda popularment com la botiga del Sindicat on hi podeu trobar tots els vins i caves i olis de l’Agrícola i també productes frescos com fruites i verdures. A més disposa de venda de pa del dia.

A més, la botiga del Sindicat també és un supermercat on hi podràs trobar tot tipus de productes amb grans ofertes.

L’horari de l’agrobotiga és de dilluns a dissabte de 7:30 a 14:00h i de 17 a 20:ooh i els diumenges de 8:30 a 13:30h.
Dilluns a la tarda tancat.

Secció de crèdit

La secció de crèdit treballa amb una producció de dos milions de quilos de raïm dels associats procedents de la DO Penedès i Regió del Cava. Ofereix els serveis bancaris i assessorament a viticultors sobre assegurances i subvencions a determinats conreus. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 9:00h a 12:30h.

Accés clients secció de crèdit clicant aquí

Magatzem d’adobs, fitosanitaris, emparrats, estris, olis vehicles i material de protecció

Sota el paraigües d’Agrocevipe, la unitat de negoci de Cevipe Grup Cooperatiu dedicada a la comercialització de productes fitosanitaris, adobs per als conreus, emparrats, estris, olis vehicles i material de protecció, l’Agricola de LLorenç disposa d’un magatzem amb tot tipus de productes fitosanitaris i d’adobs dirigits als professionals vitivinícoles, agricultors i afins a uns preus molt ajustats. A més s’ofereix un servei d’assessorament oberta tots els públics. L’horari d’atenció és els dimecres i divendres de 8 a 10h.

Servei de Gasoil

L’Agrícola disposa d’una benzinera amb surtiidor de gasoil per a vehicles, vehicles agrícoles i gasoil per a la cal.lefaccióa uns preus molt competitius. A més, ofereix el servei de subministrament de gasoil a domicili. Per més informació o contractar el servei, podeu trucar le telèfon 977…

Contacte

Utilitzi el nostre formulari per a qualsevol consulta, dubte o comentari...

Venda de Proximitat...

Amb el suport de la

Generalitat de Catalunya...
Centenari del Celler...

La venda de proximitat estâ regulada i permet identificar els pagesos catalans que venen ells mateixos els seus productes al públic, segons el Decret 24/2013.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics.   
Privacidad