En un tast molt especial i multitudinari amb els seus socis, es va presentar també la nova web i botiga online.

tast de vins a l'Agrícola

Tast de vins a l’Agrícola

25 de juny de 2021. L’Agrícola de Llorenç va celebrar ahir la seva particular festa major després d’haver de suspendre la majoria d’actes del centenari degut a la pandèmia. Ahir, en un multitudinari tast seguint totes les normes sanitàries, dels vins i caves més premiats de l’entitat, davant de la façana modernista del celler, que també va ser un homenatge a tots els socis i sòcies de l’entitat, es va presentar la nova imatge corporativa de la Cooperativa que ha anat a càrrec de la dissenyadora gràfica Alba Vicente i també es va fer pública la nova botiga online. La nova imatge, més moderna i estilitzada, incorpora el 1920 (any de fundació de la Cooperativa) al logo i s’utilitza un sol color, el vermell bordeus. El nou logo té versions en vertical i horitzontal i també en negatiu per a diferents usos i aplicacions.

Pel que fa a la nova web i botiga online, que incorpora la nova imatge gràfica, vol ser un nou canal de vendes dels productes de l’Agrícola: vins, caves i olis, arreu de Catalunya i de l’Estat. I a la vegada, també vol ser un aparador per donar a conèixer la cooperativa, la seva història, les seccions, la força del cooperativisme i la qualitat dels seus productes. 

En paraules de Pere Rafecas, membre de l’actual junta de l’entitat: «sovint costa de valorar la qualitat dels productes de casa i han de venir de fora a recordar-nos-ho». I és que tots els vins i caves que es van tastar ahir tenen notes de tast superiors a 9/10 en el tast a cegues  de la Guía de Vins de Catalunya i el Rosselló. I en el cas del Vi del centenari 1920, ahir es va anunciar que recentment ha guanyat la medalla de plata Wine Pleasure situant-lo com un dels 50 vins blancs més ben valorats del món. I per altra banda, referent als caves, el Cava Culminant gran reserva brut nature amb una nota de 9,56/10, la medalla d’OR al tast de Vins International Wine Awards 2020, i la medalla de plata al certamen 50 Great Cavas 2021 de wine pleasures.

L’acte també va comptar amb  l’actuació del Cor El Gotim que va amenitzar la vetllada amb les seves sardanes. Cal destacar la vinculació d’aquesta formació amb l’Agrícola de Llorenç. A part que la majoria dels seus membres són fills o néts de socis, aquesta agrupació de cor clavé és hereva del Cor El Raïm, formació que hi va haver durant més de 40 anys al poble, molt vinculada a la cooperativa.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics.   
Privacidad