El Vi del Centenari 1920 i el Cava Culminant Brut Nature Reserva 2019 han estat distingits amb una medalla de d’or. 

27 de juliol de 2022. Els vins i caves de l’Agrícola de Llorenç del Penedés han obtingut nous reconeixements a nivell internacional. Concretament han aconseguit dues noves medalles d’or i tres de plata a l’13a edició de l’International Wine Awards 2022, organitzat per Catavinum. En aquesta edició s’han tastat un total de més de 2500 vins i licors, dels quals, van obtenir medalla i el seu corresponent diploma 600. Al certamen es van presentar vins de més de 20 països: Argentina, Austràlia, Àustria, Bulgària, Canadà, Xile, Grècia, República Txeca, França, Alemanya, Itàlia, Malta, Portugal, Sud-àfrica, Espanya, Estats Units …

El Cava Culminant Reserva Brut Nature i el vi del Centenari 1920 han estat distingits enguany amb la medalla d’or en la categoria de vins escumosos el primer i vins blancs el segon. L’Agrícola de Llorenç del Penedès ha obtingut, a més, tres medalles de plata: pel Cava Reserva del Soci Brut Nature en la categoria de vins escumosos, El Vi Call Blanc en la categoria de vins blancs, i el Vi Call Rosat en la categoria de vins rosats. Des de l’Agrícola de Llorenç es valora molt positivament aquest nou reconeixement a l’esforç per oferir vins i caves de la màxima qualitat.

Els objectius d’aquest concurs són els següents:

-Informar els consumidors i professionals internacionals de vins i begudes alcohòliques, sobre la qualitat dels productes premiats, ajudant a la difusió i comunicació dels mateixos.

-Aportar un missatge d’orientació a el 80% dels consumidors que esperen referències internacionals sobre vins, licors i altres begudes alcohòliques.

-Potenciar la producció i elaboració de productes de qualitat.

-Contribuir a la difusió de productes de qualitat i del consum raonable d’aquests productes.

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics.   
Privacidad