El Cava Culminant ha obtingut la Medalla d’Or i el Vi del Centenari 1920 una medalla de Plata. 

16 de juliol de 2021. Els vins i caves de l’Agrícola i Secció de Crèdit de Llorenç del Penedés han obtingut nous reconeixements a nivell internacional. Concretament han aconseguit una medalla d’or i una de plata a l’12a edició de l’International Wine Awards 2021, organitzat per Catavinum a Vitoria-Gasteiz (Euskadi). En aquesta edició s’han tastat un total de 3457 vins i licors, dels quals, van obtenir medalla i el seu corresponent diploma 1033. Al certamen es van presentar vins de més de 20 països: Argentina, Austràlia, Àustria, Bulgària, Canadà, Xile, Grècia, República Txeca, França, Alemanya, Itàlia, Malta, Portugal, Sud-àfrica, Espanya, Estats Units …

El Cava Culminant Reserva Brut Nature ha estat distingit amb la medalla d’or en la categoria de vins escumosos. L’Agrícola de Llorenç del Penedès ha obtingut, a més, una medalla de plata: pel vi del Centenari 1920 en la categoria de vins blancs. Des de l’Agrícola de Llorenç es valora molt positivament aquest nou reconeixement a l’esforç per oferir vins i caves de la màxima qualitat.

Els objectius d’aquest concurs són els següents:

-Informar els consumidors i professionals internacionals de vins i begudes alcohòliques, sobre la qualitat dels productes premiats, ajudant a la difusió i comunicació dels mateixos.

-Aportar un missatge d’orientació a el 80% dels consumidors que esperen referències internacionals sobre vins, licors i altres begudes alcohòliques.

-Potenciar la producció i elaboració de productes de qualitat.

-Contribuir a la difusió de productes de qualitat i del consum raonable d’aquests productes.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics.   
Privacidad