Aquesta setmana, l’Agrícola de Llorenç del Penedès ha iniciat la campanya de la verema 2021 amb una previsió inicial molt positiva. Es preveu una campanya amb un important baixada de producció, a causa de la baixa pluviometria dels darrers mesos que ha causat una important sequera a les vinyes, però els raïms son d’una gran qualitat i un estat sanitari perfecte a causa d’aquesta manca de pluges. Pel que fa als nivells d’acidesa i sucre son molt bons també.

La campanya ha començat amb la collita del macabeu i, a les vinyes situades a les parts més baixes, del xarel·lo. La tercera varietat en volum, la parellada, es començarà a collir en unes setmanes.

La Cooperativa ha llogat el servei de dues màquines recol.lectores per collir tota la superfície de vinya emparrada, i la resta, les vinyes més velles, es recollirà a mà.

Es preveu que la campanya de la verema s’allargui al voltant de tres setmanes durant les quals, es demana als clients de l’Agrobotiga que no aparquin davant de les tolves de recepció del raïm i deixin espai suficient per a maniobrar els tractors.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics.   
Privacidad