L’acte d’entrega de la distinció va tenir lloc ahir dimarts 22 de març de 2022 després de dos ajornaments per la pandèmia. 

23 de març de 2022. Xavier Coll, president de l’Agrícola i Secció de Crèdit de Llorenç del Penedès va recollir finalment la distinció Placa President Macià de mans del MH president de la Generalitat de Catalunya Pere Aragonès ahir en un acte al Palau de la Generalitat de Catalunya. L’Agrícola de Llorenç del Penedès va ser distingida amb aquest guardó en la categoria de Foment de la creació d’empreses i de l’ocupació de qualitat que atorga el Govern de la Generalitat en reconeixement a l’esforç i exemple per mantenir i impulsar d’una manera rellevant l’activitat econòmica del nostre país.

Aquest reconeixement es correspon a l’edició 2020 i l’acte d’entrega es va celebtrar conjuntament amb els premiats en l’edició 2021. Podeu reproduir la cerimònia sencera clicant al següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=gMs2i71PomE

La cerimònia, que es va celebrar amb restriccions d’aforament per la pandèmia, es va poder seguir en directe a través dels canals institucionals de la Generalitat.

El president i la junta rectora de l’entitat volen destacar el valor d’aquest reconeixement que ha de servir com un incentiu per continuar l’activitat 100 anys més, amb responsabilitat social, qualitat i rigorositat i a la vegada, també ha d’esperonar-nos per innovar i adaptar la cooperativa per donar resposta a les necessitats futures.

L’Agrícola de Llorenç va celebrar durant l’any 2020 el seu centenari amb diversos actes, una renovació total de la imatge gràfica i les etiquetes dels seus productes i una nova web i botiga online, www.agricolallorenc.cat com un nou canal de vendes dels productes de l’Agrícola: vins, caves i olis, arreu de Catalunya i de l’Estat. 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics.   
Privacidad