El Govern de la Generalitat li ha atorgat en reconeixement a l’esforç i exemple per mantenir i impulsar d’una manera rellevant l’activitat econòmica del nostre país. 

12 de desembre de 2021. L’Agrícola i Secció de Crèdit de Llorenç del Penedès ha estat guardonada amb la distinció Placa President Macià en la categoria de Foment de la creació d’empreses i de l’ocupació de qualitat que atorga el Govern de la Generalitat en reconeixement a l’esforç i exemple per mantenir i impulsar d’una manera rellevant l’activitat econòmica del nostre país.

Aquest reconeixement es correspon a l’edició 2020, tot i que l’acte d’entrega es celebrarà durant les properes setmanes conjuntament amb els premiats en l’edició 2021.

L’Agrícola de Llorenç ha celebrat durant l’any 2020 el seu centenari amb diversos actes que s’han allargat fins el 2021. A més, aquesta celebració també ha servit per renovar la seva imatge corporativa, obra de la dissenyadora local Alba Vicente, i per crear una nova web amb botiga online. La nova imatge, més moderna i estilitzada, incorpora el 1920 al logo i s’utilitza un sol color, el vermell bordeus. El nou logo té versions en vertical i horitzontal i també en negatiu per a diferents usos i aplicacions.

Pel que fa a la nova web i botiga online, www.agricolallorenc.cat que incorpora la nova imatge gràfica, ha esdevingut un nou canal de vendes dels productes de l’Agrícola: vins, caves i olis, arreu de Catalunya i de l’Estat. I a la vegada, també és un aparador per donar a conèixer la cooperativa, la seva història, les seccions, la força del cooperativisme i la qualitat dels seus productes. 

Reconeixements internacionals.

Cal recordar també que aquest 2021, els vins i caves de l’Agrícola i Secció de Crèdit de Llorenç del Penedés han obtingut nous reconeixements a nivell internacional. Concretament han aconseguit una medalla d’or i una de plata a l’12a edició de l’International Wine Awards 2021, organitzat per Catavinum a Vitoria-Gasteiz (Euskadi). El Cava Culminant Reserva Brut Nature ha estat distingit amb la medalla d’or en la categoria de vins escumosos i el Vi del Centenari 1920 ha obtingut una medalla de plata.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics.   
Privacidad