Durant la festa es faran visites guiades al Celler modernista obra de Cèsar Martinell. 

6 de setembre de 2023. L’Agrícola de Llorenç del Penedès celebrarà la Festa de la Verema 2023 el proper dissabte 30 de setembre a partir de les 18h. Tot i l’important descens de la collita de raïm de la campanya d’enguany, des de la Cooperativa es vol mantenir la festa per celebrar els darrers premis aconseguits per diferents vins i caves de l’Agrícola. Els més importants han estat les medalles d’Or del Cava Culminant Brut Nature Reserva i el Vi del Centenari 1920 a la 14a edició de l’International Wine Awards 2023, organitzat per Catavinum. El Cava Reserva del Soci Brut Nature i els Vins Call Blanc i Rosat han merescut una medalla de plata

La festa s’iniciarà a partir de les 18h i s’allargarà fins a la una de la matinada. El públic podrà provar els vins premiats i també tota la resta. A més, es faran visites guiades al Celler modernista obra de Cèsar Martinell i que és considerat una de les catedrals del vi. També es podrà visitar la cava. Durant tota la vetllada hi haurà acompanyament musical amb Joan Ràfols i Guillem PdCrocs. I qui ho desitgi, també podrà berenar i/o sopar dolç i salat gràcies a la presència de foodtrucks que serviran menjar.

Tot plegat, una bona vetllada de dissabte per descobrir els vins i caves de l’Agrícola, conèixer una joia arquitectònica amenitzat amb música i bon menjar. Us esperem a tots!

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics.   
Privacidad