El passat 10 d’agost, en el marc de la Festa Major de Llorenç del Penedès, l’Agrícola de Llorenç del Penedès va organitzar un dels actes principals dins de la celebració del seu Centenari, aplegant unes 150 persones a l’exterior del Celler Modernista. Hi havia fent el tast un centenar de persones, entre socis, treballadors de l’entitat, representats cooperatives agràries i veïns i veïnes del poble, però després va venir més gent per l’actuació musical.

L’acte es va desenvolupar segons el programa establert. Sumpta Mateos, responsable dels cursos de sommeliers de la Universitat Rovira i Virgili, va fer un tast molt planer i didàctic, mentre que la presentació del Vi Centenari 1920 Xarel·lo i tast va anar a càrrec del Josep Arans enòleg de CEVIPE, Grup Cooperatiu.
Per últim, hi ha haver l’actuació musical del grup local 4Cústics. En l’acte, també hi van intervenir el president de l’ Agrícola i Secció de Crèdit de Llorenç del Penedès, SCCL, Lluís Aznar, i l’alcalde de Llorenç del Penedès, Jordi Marlès.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics.   
Privacidad