El passat 15 de setembre va finalitzar la campanya de la verema 2021 a l’Agrícola de Llorenç del Penedès. han estat 3 setmanes molt intenses des de l’inici de la campanya el passat 25 d’agost. En xifres globals, s’han entrat més d’1 milió de quilos de raïm, en línia amb anteriors campanyes i un volum superior a l’esperat, gràcies a les pluges que hi han hagut. Recordem que la previsió era una campanya amb un descens de producció degut a la greu sequera d’aquesta passada primavera i estiu.

Qualitat excel.lent.

Pel que fa a la qualitat, es pot dir que ha estat una campanya excel.lent, amb una raïms molt sans i sense picades. Pel que fa a les varietats collides, a l’Agrícola de Llorenç predomina la varietat autòctona del Penedès, el Xarel.lo, seguida del Macabeu i per últim, i amb molts menys quilos, la varietat més tardana, la Parellada.

Per últim, destacar que el Celler no ha tingut cap incidència important més enllà de les pluges que es van produïr que van impossibilitar l’entrada de les màquines de collir a les vinyes durant dues jornades.
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics.   
Privacidad