4 de març de 2024. L’Agrícola i Secció de Crèdit de Llorenç del Penedès està d’enhorabona pel nou reconeixement obtingut en l’àmbit internacional. La 14a edició de l’International Wine Awards 2024, organitzat per Catavinum a Vitoria-Gasteiz (Euskadi), ha distingit el Vi Call Xarel.lo Blanc 2023 amb la medalla d’or en la categoria de vins blancs. En aquesta edició s’han tastat un total de 2817 vins i licors de més de 20 països com Argentina, Austràlia, Àustria, Bulgària, Canadà, Xile, Grècia, República Txeca, França, Alemanya, Itàlia, Malta, Portugal, Sud-àfrica, Espanya, Estats Units…

Des de l’Agrícola de Llorenç, es valora molt positivament aquest nou reconeixement, que se suma a l’obtingut en anteriors ocasions amb el Vi del Centenari 1920. L’esforç per aconseguir productes de la màxima qualitat és el nostre objectiu.

Els objectius d’aquest concurs són els següents:

  1. Informar els consumidors i professionals internacionals de vins i begudes alcohòliques, sobre la qualitat dels productes premiats, ajudant a la difusió i comunicació dels mateixos.
  2. Aportar un missatge d’orientació al 80% dels consumidors que esperen referències internacionals sobre vins, licors i altres begudes alcohòliques.
  3. Potenciar la producció i elaboració de productes de qualitat.
  4. Contribuir a la difusió de productes de qualitat i del consum raonable d’aquests productes.
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics.   
Privacidad