A causa d’una avaria a les premses del Celler de l’Agrícola de Llorenç que malauradament no es podrà subsanar ràpidament, aquesta campanya de la verema serà diferent i, de forma excepcional, el raïm no s’entrarà al nostre Celler. Enguany ho farem a les instal.lacions del Grup Cooperatiu Cevipe a l’Arboç, del qual la Cooperativa n’és sòcia, i a la Cooperativa d’Albinyana, membre també de Cevipe. La verema no espera i cal collir el raïm en el moment òptim de maduresa i grau per obtenir la millor qualitat.
 
Aquest fet no és nou. Ja fa diverses campanyes que algunes varietats de raïm s’han portat a Albinyana i també a l’Arboç ja sigui perquè al celler de Llorenç no es feia recepció d’aquesta varietat, o perquè algun soci allargava la campanya de la verema més enllà de les dates de recepció del Celler de l’Agrícola i anava a portar el raïm a la planta de l’Arboç. La planta de Cevipe de l’Arboç disposa d’unes instal.lacions modernes i amb capacitat per a recepcionar cada dia molts milers de quilos de raïm.
 
De fet, aquest és l’únic canvi envers campanyes anteriors. Seguirem elaborant els nostres vins i caves com sempre, i ja us avancem que estem preparant nous productes….
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics.   
Privacidad