El Vi del Centenari 1920 i el Cava Culminant Brut Nature Reserva han estat distingits novament amb una medalla de d’or. El Cava Reserva del Soci Brut Nature i els Vins Call Blanc i Rosat han merescut una medalla de plata. 

21 d’agost de 2023. Els vins i caves de l’Agrícola de Llorenç del Penedés han obtingut nous reconeixements a nivell internacional afiançant els èxits obtinguts els darrers anys. Aquest any 2023 han aconseguit dues noves medalles d’or i tres de plata a l’14a edició de l’International Wine Awards 2023, organitzat per Catavinum. En aquesta edició s’han tastat un total de més de 3000 vins i licors, dels quals, van obtenir medalla i el seu corresponent diploma 650. Al certamen es van presentar vins de més de 20 països: Argentina, Austràlia, Àustria, Bulgària, Canadà, Xile, Grècia, República Txeca, França, Alemanya, Itàlia, Malta, Portugal, Sud-àfrica, Espanya, Estats Units …

El Cava Culminant Reserva Brut Nature i el vi del Centenari 1920 han estat distingits novament amb la medalla d’or en la categoria de vins escumosos el primer i vins blancs el segon, medalles en tots dos casos que ja van obtenir l’any passat. L’Agrícola de Llorenç del Penedès ha obtingut, a més, tres medalles de plata: pel Cava Reserva del Soci Brut Nature en la categoria de vins escumosos, El Vi Call Blanc Xarel.lo en la categoria de vins blancs, i el Vi Call Rosat en la categoria de vins rosats. Des de l’Agrícola de Llorenç es valora molt positivament aquest nou reconeixement que afiança la línia de treball dels darrers anys per oferir vins i caves de la màxima qualitat.

Els objectius d’aquest concurs són els següents:

-Informar els consumidors i professionals internacionals de vins i begudes alcohòliques, sobre la qualitat dels productes premiats, ajudant a la difusió i comunicació dels mateixos.

-Aportar un missatge d’orientació a el 80% dels consumidors que esperen referències internacionals sobre vins, licors i altres begudes alcohòliques.

-Potenciar la producció i elaboració de productes de qualitat.

-Contribuir a la difusió de productes de qualitat i del consum raonable d’aquests productes.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics.   
Privacidad