El Vi del Centenari 1920 obté un 9,69, el Cava Reserva del Soci Brut Nature un 9,57 i el Vi Call Blanc un 9,52

14 de novembre 2023. Els vins i caves de l’Agrícola de Llorenç del Penedès han obtingut nous reconeixements, aquesta vegada en l’àmbit català. 2 vins i un cava han obtingut una puntuació superior a 9,5 a la Guia de Vins de Catalunya 2024. En concret, el Vi del Centenari 1920 ha obtingut la puntuació més alta amb un 9,69, el Cava Reserva del Soci Brut Nature ha quedat en segon lloc amb una puntuació de 9,57 i el vi Call Blanc ha quedat en tercer lloc amb 9,52 punts. En aquesta ocasió, el Cava Culminant ha quedat en quarta posició entre els productes de l’Agrícola amb 9,42 sobre 10, una puntuació prou bona. Enguany la guia conté 1.258 referències tastades a cegues de 112 cellers diferents. 400 vins són els que han obtingut una puntuació superior a 9,50 punts. 

Aquest nou èxit se suma a les dues noves medalles d’or i tres de plata aconseguides a l’14a edició de l’International Wine Awards 2023. El Cava Culminant Reserva Brut Nature i el vi del Centenari 1920 van aconseguir la medalla d’or en la categoria de vins escumosos el primer i vins blancs el segon, i les tres medalles de plata: pel Cava Reserva del Soci Brut Nature en la categoria de vins escumosos, El Vi Call Blanc Xarel.lo en la categoria de vins blancs, i el Vi Call Rosat en la categoria de vins rosats. 

Des de l’Agrícola de Llorenç es valora molt positivament aquest nou reconeixement que consolida la línia de treball dels darrers anys per oferir vins i caves de la màxima qualitat.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics.   
Privacidad